Select Page

Iedere dag een kleine uitdaging in het kader van contact. Eenvoudig, leuk en bedoeld om even tijd en bewuste aandacht te maken voor het contact met jezelf, de mensen om je heen en de wereld waarin je leeft.


Warner Wilts heeft vanaf 1 januari 2020 tot op de dag van zijn sterven elke dag een bericht gepost op LinkedIn en Facebook. ‘Your Daily Challenge’ noemde hij deze creatieve, uitdagende en soms ontroerende opdrachten om contact met iemand anders of met jezelf te maken. Hij postte vanaf 1 januari 2020 tot op de dag van zijn sterven elke dag één. In totaal zijn er 298 afbeeldingen. De afbeelding van vandaag vind je hier.

Our Daily Challenge

Er zijn 298 uitdagingen. Deze uitdagingen vind je op www.yourdailychallenge.nl. De nummers 299 tot 365 zijn leeg. Die leegte is onze dagelijkse uitdaging, Our Daily Challenge. Misschien moeten ze leeg blijven. Misschien kunnen we deze uitdagingen samen invullen. Mocht je een eigen Challenge willen delen dan horen we graag van je. Laat jou Challenge achter op www.ourdailychallenge.nl.

Deze website is onderdeel van www.warnerwilts.nl